MIRËSEVINI NË LASER PROJECT!

Laser Project është një kompani inxhinierike krijuar në Shqipëri në vitin 2010, mbi bazën e një eksperience shumëvjeçare në Itali. Laser Project ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes, të përpunimit të llamarinës dhe punimeve mekanike , kontrollin e procesit të menaxhimit të prodhimit dhe shërbimin për industri të ndryshme. Aktualisht Laser Project kooperon me makineritë e standarteve Europiane dhe me një staf të kualifikuar.

ÇFARE OFROJMË

NE REALIZOJMË TË GJITHA PRODUKTET QË JU DËSHIRONI

me cilësi, precision dhe garanci!