8 Vite Eksperiencë

Laser Project ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes, të përpunimit të llamarinës dhe punimeve mekanike , kontrollin e procesit të menaxhimit të prodhimit dhe shërbimin për industri të ndryshme. Fusha në të cilën operojmë është ajo e metalmekanikës dhe industrisë metal prerëse. Aktualisht realizojmë produkte për tregun vendas dhe të huaj. Produktet të cilat realizojmë janë të ndryshme dhe sipas kërkesave të klientit. Produktet që janë realizuar nga kompania jonë janë :konstruksione të ndryshme metalike , aksesorë të ndyshëm për kasa fiskale , ashensorë , makineri për xhama , si dhe punime të ndryshme dekorative.

CIKLI I PUNËS

Objektivi kryesor i  Laser Project është shërbimi me  cilësi, precision dhe garanci dhe realizimi i projekteve me rigorozitet sipas kërkesave të klientëve.